MENU SLUIT
02.12.2021

Maak 1 dag gratis gebruik van Luxor Live

Maak één dag gratis gebruik van het poppodium. Laat jouw fantasie de vrije loop en stuur voor 10 december jouw beste idee in!

Door de huidige coronamaatregelen klinkt er momenteel geen muziek in Luxor Live. Dat vinden wij en de mensen van Poppunt Gelderland hartstikke zonde natuurlijk. Maar, daar kan jij met jouw act iets aan doen! Kom jij uit Gelderland en heb je een hiphopgroep, elektronische act of band? En weet jij wel wat je zou willen doen als jij één dag de sleutel krijgt van Luxor Live? Stuur dan je plan in!

Wat gaat er gebeuren?
Op 15, 16 en 17 december krijgen drie acts ieder een dag de gelegenheid om gratis aan de slag te gaan in de grote zaal van Luxor Live. De zaal, professionals en techniek staan die dag volledig tot je beschikking zodat jij tóch aan je muziek kunt werken.

Waar kun je aan denken?
Luxor Live wil jou de kans geven om op een volwaardig podium aan jouw act te werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een podiumrepetitie, werken aan je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wat moet je doen?
Reageer snel! Want voor je het weet mogen de podia weer open. Stuur vóór 10 december een kort en haalbaar plan in via dit formulier. Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag en er die dag geen publiek aanwezig mag zijn. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd: 1 band, 1 hiphopgroep en 1 elektronische act.

Foto’s van onze zaal en technische specificaties zijn allemaal te vinden op deze website.

Succes en misschien tot snel!

Is dit alles?