MENU SLUIT
09.04.2014

Maak kans op een gesigneerde cd van Loïs Lane!

Luxor live mag een aantal exemplaren weggeven van de laatste cd van Loïs Lane!

Mail de naam van de aanbidder van Loïs Lane naar info@luxorlive.nl en maak kans op de cd As One van de zusje Klemann. Winnaars krijgen per mail bericht en kunnen de cd na afloop van het optreden, aanstaande zondag, een exemplaar bij de kassa van Luxor Live ophalen.
Wij krijgen er met een beetje mazzel nog wel 2 handtekeningen op!

Na dertien jaar relatieve stilte kwamen de zussen Monique en Suzanne Klemann met het album As One, waarop de stukken haast naadloos aansluiting vinden bij hun oude werk.
Dat komt met name door hun nog altijd jeugdige stemmen. Ze schreven mee aan vijf van de elf liedjes terwijl ook Michiel Flamman, Monique’s echtgenoot Jeroen den Hengst en Gert Bettens van K’s Choice nummers aanleverden die Loïs Lane op het lijf geschreven zijn.
Radio-vriendelijke geschikte liedjes als It’s Because, het discoachtige Show Me en het lichtexotische titelnummer klinken onmiskenbaar als Loïs Lane. De vederlichte liedjes He’s Gone, I Believe In Blue en That’s Who We Are doen denken aan The Bangles, de meidenband die net als Loïs Lane korte tijd aandacht kreeg van Prince.
Toch staan er ook liedjes op die minder typisch voor het duo zijn, waaronder de folky single The Morning Patrol. Het liedje vormt een schril contrast met het stuiterende popdeuntje Young Girls Young Boys en de sluimerende ballad Born Again, een van de mooiste liedjes ooit van de groep. 

Een aangename terugkeer van Loïs Lane. Zondag 13 april bij Luxor Live.

Is dit alles?