MENU SLUIT
25.07.2018

Mannentekort op Boogie Nights bootfeest

Na 20 uitverkochte edities in poppodium Luxor Live gaat het feest Boogie Nights aanstaande zondag 29 juli te water in Arnhem. De organisatie luidt echter vandaag de noodklok voor een dreigend mannentekort. ’Tot op heden is 87% van de kaartkopers van het vrouwelijke geslacht. Er zijn nog kaarten, dus door nu de publiciteit te zoeken hopen we meer mannen aan boord te mogen verwelkomen’, aldus organisator en dj Rob Spijker.

De rivier de Rijn is de feestlocatie aanstaande zondag. In de zon op het dek kunnen bezoekers dansen op dance hits uit de jaren 70 en 80 en genieten van het uitzicht vanaf de rivier. De boot vaart van Arnhem naar Emmerich in Duitsland en weer terug. De muzikale Rijncruise biedt een uitkomst voor mensen die verkoeling zoeken in deze warme zomer. Op het water is het namelijk net wat koeler dan aan de wal. De boot vertrekt om 15:00u en meert om 21:00u weer aan. De kok van het Arnhemse restaurant Rubens vaart mee en kookt eenmalig in de drijvende Boogie Nights keuken. ‘Feest en gezelligheid staat bij Boogie Nights centraal, we hebben daarom graag een zo divers mogelijk publiek aan boord, vandaar deze oproep’, aldus Rob Spijker.

Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande link en bezoekers kunnen zondag vanaf 14:00u opstappen bij De Praets (Rederij Eureka).

BESTEL TICKETS

Is dit alles?