MENU SLUIT
27.11.2013

Meer dan helft tickets Housequake verkocht!

 29 december 2012 : drie weken van te voren ja drie weken van te voren volledig uitverkocht , totale waanzin op facebook wie heeft er nog kaarten te koop ? woekerprijzen op marktplaats en mensen voor de deur bij luxorlive met een bordje “ i need tickets “ zo sloot Sundaypeople vorig jaar het jaar met een knaller af , nu exact een jaar later gaan we het jaar nog een keer afsluiten met de Big boys in the business, heavy weights in the game! Roog en Erick E oftewel HOUSEQUAKE !!
 

Deze avond zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Niemand minder dan Housequake en MC Roga zullen een 3 uur lange set draaien en de tent volledig op z’n kop zetten. Het kan niet anders of dit wordt de avond dat Housequake nogmaals er voor gaat zorgen dat de Luxor Live compleet uit zijn dak zal gaan, op zijn grondvesten zal schudden en er tot in de vroege uurtjes een siddering van genot door de club zal gaan. Met vorig jaar in hun gedachten zal Housequake er alles aan doen om dit te gaan overtreffen , al zal dat een moeilijke klus worden . Housequake is here to destroy your world!! Deze avond is nu al legendarisch!
 

Check nog even hoe het vorig jaar was : https://vimeo.com/57193113

Uiteraard staat Housequake er niet alleen voor. Voordat zij de tent zullen afbreken opent Jasper Clash het bal. Dat kun je wel aan deze Rotterdamse klasbak overlaten. Hij draait al heel wat jaartjes mee en weet precies wat ervoor nodig is om de temperatuur te doen stijgen. Daarna Jasper Fioole, Arnhems trots, draaide dit jaar o.a de openings set voor House Legend Roger Sanchez bij Sundaypeople. Vervolgens zal Greg van Bueren het stokje overnemen en iedereen helemaal in de juiste sfeer brengen voordat Housequake achter de Pioneers plaatsneemt. Met zijn soulvolle geluid is Greg hiervoor de enige juiste man!

Nadat Housequake een nieuw stukje geschiedenis heeft geschreven , zal upcoming man Georgio Star de avond op onnavolgbare wijze afsluiten! Daarmee brengt hij het succesvolle jaar 2013 tot een goed einde voor het hele publiek.
 

Omdat het zo’n speciale editie is zal de Luxor Live worden omgetoverd tot een groot visueel LED spektakel, met Co2 kanonnen waar je nog lang over zult dromen. Zo heb je de Luxor Live nog nooit gezien! GP Visuals zal de schermen laten knallen !

Voor iedereen die het jaar in stijl wil afsluiten zijn de tickets nu verkrijgbaar! Uiteraard via de gebruikelijke kanalen.
 

Voor meer info: www.sundaypeople.nl.
 

Kijk voor de laatste info altijd op www.facebook.com/sundaypeopleevents

Iedereen die op deze topavond aanwezig is krijgt van ons een Gratis invite Ticket t.w.v. € 25,= voor Sundaypeople Presents : Hello 2014https://www.facebook.com/events/546084855464147/

Is dit alles?