MENU SLUIT
18.06.2014

Meer Hardcore en Punk in Luxor Live!

Na de succesvolle show van Her Bright Skies afgelopen maand komt er meer hardcore en punk in Luxor Live, ditmaal met de Amerikaanse melodische- hardcore band Being As An Ocean op donderdag 3 juli. Na een vrijwel compleet uitverkochte debuut tour keert de band weer terug naar Europa.
 

Being As An Ocean werd in 2011 opgericht en kwam met het debuutalbum Dear G-d, dat wereldwijd goed werd ontvangen en op plek 27 in de Billboard Top Heatseekers stond. Het nieuwe album, How we Both Wondrously Perish, waar Being As An Ocean mee door Europa tourt, wordt door het online magazine Dutch Scene omschreven als diepgaand, goed overdacht en is met een dikke 8,5 beoordeeld.  Veel hardcore bands als Being As An Ocean zijn te vinden via Dutch Scene.  
Het platform is vooral populair onder jongeren en gaat over de hardcore punk stroming van nu. Zo staat de populaire hardcore band Deaf Havana gepland voor 17 oktober in Luxor Live. En de Amerikaanse folk/ punk band Andrew Jackson Jihad staat gepland voor 8 oktober. Beiden spelen ze in de vernieuwde bovenzaal!

 

Being As An Ocean rockt 3 juli samen met de Amerikaanse post- hardcore band Hundredth in Luxor Live. Een lekkere upbeat avond met de bijbehorende rauwe,  emotionele screams en harde breakdowns!

Beluister hier de nieuwste single L'exquisite Douleur van Being As An Ocean.

 

Tickets, Being As An Ocean
Facebook Event

Is dit alles?