MENU SLUIT
04.03.2020

Meld je band aan voor Lepeltje Lepeltje

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni strijkt het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje zich voor het eerst neer in Park Sonsbeek, Arnhem. Bij deze opvolger van Eten op Rolletjes stimuleren smaakmakers de zintuigen en completeren livebands en ambachtelijke platendraaiers het menu. De toegang van Lepeltje Lepeltje is gratis.

Programma
Bij rijdende restaurants kan je terecht voor bijzondere en verfijnde gerechten die zelfs de connaisseurs weten te verrassen. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Op een bijbehorende markt zijn allerlei creatieve, eerlijke en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Terwijl de grote mensen genieten van hun vrije tijd, worden de allerjongsten geprikkeld en vermaakt met het kinderprogramma. Op zaterdag en zondag kan het kroost meedoen aan workshops, knutselwerken of kan genieten van muzikale voorstellingen en theaterverhalen.

Muziek
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bezoekers worden getrakteerd op livebands en ambachtelijke platendraaiers. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek en vinyl zet de juiste toon. Lepeltje Lepeltje wil lokaal talent graag een podium bieden; wil jij als dj of met jouw band muziek door Park Sonsbeek laten schallen? Dan kan je je aanmelden bij Lepeltje Lepeltje via DEZE link.

Iedereen kan meedoen op het festival. Jij kan jezelf aanmelden op het gebied van eten, kinderprogramma, de markt of andere hulp. Je vindt alles op de website van Lepeltje Lepeltje

www.lepeltje-lepeltje.com/arnhem

Is dit alles?