MENU SLUIT
28.01.2015

Mestizo uit Barcelona met Che Sudaka

Che Sudaka, een warme noot op een koude winterdag!

 

Ooit begonnen als illegale straatmuzikanten in Barcelona, is de in 2002 opgerichte band Che Sudaka uitgegroeid tot dè mestizo band, die vooral live niet te versmaden is!! De Argentijnse broertjes Kachafaz en hun Columbiaanse vrienden Cheko en Jota weten als geen ander van mestizo, ska en reggae een cocktail te mixen die zelfs op een koude winteravond je hart verwarmt! En dat is te zien aan hun zeer uitgebreide staat van dienst. Inmiddels hebben deze muzikale kanjers meer dan veertig landen bezocht en nabij de 500 concerten gegeven.

 

Geïnspireerd door bands als The Clash, Los Fabulosos Cadillacs en Mano Negra weten de mannen met hun muziek, energie en overweldigende aanwezigheid het publiek mee te nemen op hun reis met als motto: “samen vieren, samen dromen, samen solidair”. Hun achterban is, net als hun teksten, een mengeling van sociale muziekliefhebbers die zich graag onderscheiden van de menigte.

Che Sudaka is zeker een band met een missie! Ze zetten zich in voor het collectieve bewustzijn van de mensheid en gebruiken hun muziek als geweldloos wapen in een samenleving die zij het liefst als zorgeloos zouden zien. Muziek zien zij als de meest universeel begrepen taal die grenzen doet verbleken en mensen verbroedert. De 4 gedreven muzikanten staan voor de verbetering van menselijk leven en meer invloed op politieke besluiten; macht aan het volk!

 

Inmiddels ligt hun 6e studioalbum in de schappen en vonden de heren het tijd voor een mooie promo tour door Europa, waarbij Luxor Live zeker niet op hun lijstje mag ontbreken!

 

Kom alvast in de stemming met hun laatste single: “la ley del miedo”(The law of fear). https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84838260&x-yt-ts=1422327029&feature=player_embedded&v=62psA8i2dwo

 

Koop hier je ticket:

 

Is dit alles?