MENU SLUIT
27.11.2013

Met de feestdagen is het feest in Luxor Live!

Met de bevestiging van Caribbean Sekrets op eerste kerstdag is het programma voor de feestdagen in Luxor Live rond. We kunnen wel zeggen dat het veelbelovend is! Hier een overzicht van de excuses waarmee jij dit jaar de schoonfamilie gaat ontwijken:
 

Sinterklaasweekend

6 DECEMBER: JORIS LINSSEN

Joris heeft met zijn programma Hello, Goodbye veel ervaring opgedaan met uitzwaaien. Vanavond zwaait hij met Caranmba de Sint uit! Speciaal voor deze avond, wordt Caramba uitgebreid met Femke Krone, een beest op percussie.

 

7 DECEMBER: DAGSCHOTEL XL

Wie zoet is krijgt 7 december in Luxor Live de lekkerste disco, (UK)bass, electropop, indie, hiphop en meer voor de nodige, al dan niet verantwoorde, booty shakes!
 

Eerste Kerstdag
25 DECEMBER: CARIBBEAN SEKRETS

 

Binnenkort wordt ‘The Sekret’ onthuld maar de organisatie kan alvast verklappen dat het om twee internationale dancehall headliners gaat!
 

Tweede Kerstdag

26 DECEMBER: 90’S NOW!

De altijd legendarische kersteditie van 90’s Now! Zet je kerstmus op en ga los op alleen de allerslechtste kersthits uyit de jaren 90! Op het moment van schrijven zijn er nog minder dan 100 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! 

Oud & Nieuw
31 DECEMBER: BOOGIE NIGHTS

De echte liefhebbers wisten het al. Boogie Nights viert Oud & Nieuw in Luxor Live dit jaar!  De dj’s van Boogie Nights vullen tijdens deze nieuwjaarsviering de grote zaal van Luxor met alleen de allerbeste 70’s, 80’s en speciaal voor deze keer ook 90’s hits! De grote zaal en de bezoekers worden voor deze speciale editie extra uitgedost! Kom dus in stijl!

 

 

 

 

 

 

 

 

Is dit alles?