MENU SLUIT
10.07.2014

Mr. Polska naar Luxor Live

Boaz van de Beats lanceerde vorige week de single No Way Home ft. Mr. Polska & Ronnie Flex, van zijn nieuwe EP bij 3voor12 radio. Boaz spreekt vol lof over de Engelse rap van Mr. Polska op deze track en benoemd dat hij een wereldster kan worden. Lees het in dit artikel terug en beluister deze primeur!

Mr. Polska is een Poolse rapper die rapt in het Nederlands, volgens Boaz van de Beatz dus meer geschikt als Engelse rapper. De opmars van Mr.Polska en de jongens van Nouveau Riche, het Nederlands hiphop label, (Leo, Jebroer, Skinto en NoizBoiz) is niet te stoppen. Begeleid door de oorverdovende geluid van producer Boaz van de Beatz braken ze al menig podium van festivals en clubs af. Zo was Mr. Polska de verrassing van Paaspop en bracht de juiste paassfeer over naar publiek. 

Twee jaar na de release van zijn album ‘Waardevolle gezelligheid’ kondigde Mr. Polska in april de opvolger aan en gaf hij een voorproefje met het releasen van de single ´De Libi´. De album opvolger volgt in september met een clubtour. En natuurlijk dropt hij langs Luxor Live op 21 november. 

 

Tickets
Facebook Event

 

Meer hiphop in Luxor Live;
24 oktober Gers Pardoel

 

Is dit alles?