MENU SLUIT
25.12.2021

Music Support Gelderland gaat weer van start

Vorig jaar werd in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds voor het eerst het fonds voor artiesten gepresenteerd: Music Support Gelderland. In het eerste jaar werden er, verdeeld over 6 rondes, ruim 250 aanvragen ontvangen, waarvan er 45 konden worden toegekend door de selectiecommissie. Music Support Gelderland is blij om te mogen melden dat de regeling een vervolg krijgt in 2022!

Vanaf 12 januari kunnen Gelderse acts weer een plan indienen om hun muzikale carrière naar een volgend niveau te tillen. De eerste ronde loopt tot en met 15 februari waarna een commissie van onafhankelijke experts uit de muzieksector de inzendingen zal beoordelen.

Over Music Support Gelderland

De regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten uit Gelderland, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kan er maximaal €1000 worden aangevraagd voor artistieke of zakelijke ontwikkeling. Een belangrijk criterium is dat je met dit bedrag echt een volgende stap moet kunnen zetten. Meer info over Music Support Gelderland, het aanvragen en de deadlines lees je hier.

Kick off tijdens talkshow #supportyourlocals
Op dinsdag 11 januari zie je de kick-off van een nieuw jaar Music Support Gelderland tijdens de talkshow #supportyourlocals die om 20:00 live wordt uitgezonden vanuit Luxor Live. Te gast zijn de artiesten die vertellen over hun toegekende plannen, je hoort tips van de beoordelingscommissie en je ziet acts van vorig jaar live in actie.

Is dit alles?