MENU SLUIT
29.04.2014

Na koningsdag komt…90’s Now!

Na al het geweld van Koningsdag en tussen Bevrijdingsdag in, staat aankomende zaterdag 90's NOW! op de agenda van Luxor Live! Vierden we afgelopen weekend nog de verjaardag van de Koning, komend weekend gaan we terug naar de tijd waarin hij nog als Prins Pils bekend stond! Het kan verkeren.

 

Arnhem kent weinig feesten die zo succesvol zijn als dit concept vol met de allerbeste hits uit de jaren 90. Al sinds de opening verkocht Luxor Live talloze keren uit en ook op de laatste editie in maart werd er op internet weer volop gesmeekt om kaarten. Tevergeefs want het zat tot de nok toe vol!

De jaren 90 zijn niet voor niets zo populair. Het decennium van boybands, simcity2000, Cavello’s en Baywatch roept bij veel mensen het juiste sentiment op. Op het feest 90’s Now! vind je deze kenmerkende elementen niet alleen in de muziek terug maar ook op de schermen. Zeker reden om het te komen beleven!
 

Dus trommel je vrienden op om te komen feesten bij 90's NOW! komende zaterdag! Al het beste van de jaren '90 in de mix, gezelligheid en dansen maar! Let's go!

 

 

Is dit alles?