MENU SLUIT
22.01.2014

NDS Tv met Studio Sonsbeek

Sinds November 2013 vindt er elke maand op een woensdag NDS tv plaats in de bovenzaal van Luxor Live. Dit is een danceconcept dat opgezet is als een borrel. De dj staat tussen het publiek, de sfeer is relaxt en het volume niet te hard voor een goed gesprek. De kaarten zijn gratis maar om zeker te zijn dat iedereen naar binnen kan wordt er gewerkt met een reserveringssysteem. Tot nu toe zijn alle edities op voorhand uitverkocht. Het is dus zaak er op tijd bij te zijn.

Onderscheidend aan deze avond is dat het live gestreamd wordt over het internet. Zo kunnen behalve de bezoekers ook de mensen die naast de kaarten hebben gegrepen meegenieten van de artiesten. Ook als je geen zin hebt om van de bank af te komen kan je wat meepikken van de sfeer.
De volgende editie staat op 12 februari 2014 en wordt gehost door Studio Sonsbeek. een muzikaal breed georiënteerd initiatief met oog voor Arnhems talent, vernieuwende live acts en een visueel aspect. Inmiddels is dit collectief voor de vaste Luxor Live bezoeker geen onbekende meer dankzij meerdere succesvolle feesten in de grote en bovenzaal.

Studio Sonsbeek wil een podium bieden aan Arnhemse talenten, vooruitstrevende live acts en visuele artiesten. Dat doen zij ook op 12 februari met Tijn Benedek, 100 shades of greys, Kevin Ruzius en als kers op de taart Elias Mazian. Deze laatste artiest heeft behoorlijk naam gemaakt in zijn muzikale carrière met als laatste hoogtepunt een residency bij club Trouw.

De avond begint om 20:00 uur, eindigt rond 24:00 uur en vindt 12 februari plaats in de bovenste zaal van de Luxor Live. Kaarten zijn zoals gezegd altijd gratis, maar aanmelden is verplicht.

 

Is dit alles?