MENU SLUIT
06.05.2015

Nederlands debuut voor Chimpo

Misschien wel het grootste ondergewaardeerde Bass talent uit de UK. Chimpo afkomstig uit Manchester staat bekend als een top dj, producer en MC. We kunnen beter afvragen wat deze man niet kan.

 

Zijn laatste release uit februari 2015 op het label Metalheadz is een samenwerking met Fracture. Met 2 originele tracks en een remix van Fracture is deze release door vele bekende opgepakt, zoals dBridge, Goldie en Sam Binga.

 

De in 2012 uitgekomen release van Blowfisch gooide hoge ogen bij vele top producers en dj’s. Blowfisch werd al snel een favoriet van onder andere Goldie, Shy FX en Pendulum.

 

Nu komt deze multi-talent zijn kunsten voor het eerst in Nederland vertonen en dat doet hij bij Work Them. UK-bass staat centraal tijdens de energieke Work Them avonden en met grote variatie aan verschillende bass genres is Work Them een pionier in Arnhem en omstreken.

 

Noteer zaterdag 23 mei dus maar met dikke koeienletters in de agenda en bereid je maar vast voor op een stevig potje Engelse Bassen en een hele dikke lading energie. Chimpo wordt muzikaal ondersteunt door resident dj’s Trap, Mike Costez, Switch & SMR!

 

FACEBOOKEVENT

 

Is dit alles?