MENU SLUIT
28.01.2013

Net bevestigd De Speeldoos, The Computers en Sandra van Nieuwland

17.03.2013 – Sandra van Nieuwland 

 

Sandra van Nieuwland , de 35-jarige Haarlemse zangeres was één van de kandidaten in het derde seizoen van The Voice Of Holland op RTL 4. Met haar optreden zorgde Van Nieuwland ervoor dat alle coaches zich omdraaiden. Uiteindelijk koos zij voor Trijntje Oosterhuis en ontving ze met haar eerste single “More” een dubbelplatina-award. In december vorig jaar werd haar eerste album “And More” uitgebracht, welke binnen 24 uur op de eerste positie in de iTunes charts stond.

 

Met maar liefst zes nummer één (single) hits plus een nummer 1 notering (gedurende 6 weken) voor haar debuutalbum And More, 1 keer dubbelplatina, 1 keer platina en 2 keer goud kan Sandra gerust beschouwd worden als de meest succesvolle Nederlandse artiest in de huidige NL charts.

 

03.04.2013 – The Computers 

 

Op het podium zien de heren eruit als de ideale schoonzonen, strak in wit pak met een mooie stropdas maar hiermee houdt het goede gedraag ook wel op.De band – 5 jonge gasten – verpakken hun hardcore/screamo in vette rock & roll uit de jaren zestig. Live is het vooral lekker hard. The Hives on speed, zoiets.

 

Onder aanvoering van zanger Alex bewijzen de heren uit de stad Exeter dat er nog steeds een stevig portie kan worden gerockt in het Verenigd Koninkrijk. Voor hun debuutalbum ‘This is the Computers’ trok dit kwartet naar San Diego om samen met hun grote voorbeeld John Reis (voormalig zanger van Rocket From The Crypt) hun album op te nemen. In vier dagen tijd en zonder moderne studiotechnieken was de klus geklaard en dit leverde maar liefst 25 minuten aan drie akkoorden-rock-n-roll, koortjes, punk, hardcore en gararagerock op. Naar eigen zeggen wil de band een combinatie zijn van Refused, Rocket From The Crypt en Elvis Costello en getuige hun optreden op Lowlands en Eurosonic snappen wij deze combinatie wel.

 

05.04.2013 – De Speeldoos

  

De vorige keer was De Speeldoos maar op enkele plaatsen als live-act te zien en te horen. Deze keer wordt dat anders: vanaf april 2013 zullen Roos en Torre, begeleid door muzikanten van De Staat en Roosbeef te zien zijn op clubs en festivals in het hele land. 

 

In april 2013 komt De Tweede Speeldoos uit – een heus muziekdoosje met een speelmechaniekje, dat een melodie afspeelt van één van de liedjes. In het prachtig vormgegeven doosje zit een CD met zes nieuwe liedjes van dit duo. Met titels als “Geen Mens Helpt Mij De Winter Door” en “Nooit Verliefd” belooft het weer een krachtige, ontroerende en soulvolle verzameling te worden.

 

 

 

Is dit alles?