MENU SLUIT
08.04.2013

Net bevestigd: Fake Blood, Biohazard, Qeaux Qeaux Joans, JD Wilkes en meer!

Fake Blood- TICKETS

Op zaterdag 18 mei keert Circuriosa terug in Luxor Live. Met de spetterende, uitverkochte oud & nieuw editie in het achterhoofd kijken wij erg uit naar 18 mei. Wederom zal Luxor Live in circussfeer gebracht worden met een mooie aankleding.
De hoofdact van de avond is niemand minder dan Fake Blood in hoogsteigen persoon! Deze Engelsman is wereldberoemd geworden met hits als I Think I Like it, Mars en Fix Your Accent. Stuk voor stuk goed voor honderdduizenden views op youtube. Als dj draait hij energieke, dansbare sets waar het feest vanaf spat. Zijn stijl is een soort electro waarin hij graag gebruik maakt van vrolijke samples en leuke deuntjes. Aanstekelijk zonder daar zijn credibility mee te verliezen.

 

Qeaux Qeaux Joans – TICKETS

Qeaux Qeaux Joans was slechts zeven jaar oud toen ze haar eerste nummer schreef. Dit was het startschot voor haar muziekcarrière. Wegens dyslexie kon Qeaux Qeaux het lezen van noten niet onder de knie krijgen, maar dit maakte niet uit bij het spelen van akkoorden en het maken van structuren van nummers. Qeaux Qeaux heeft de gave om emoties te communiceren zonder er letterlijk over te zingen. Je voelt haar pijn en zij voelt de jouwe; dit is de schoonheid en kracht van haar muziek. Met haar warme maar rauwe doorleefde stem, zingt Qeaux Qeaux Joans recht je hart in.
 

BIOHAZARD – TICKETS

Het in 2012 uitgekomen album ‘Reborn in Defiance’ geeft een langverwachte nieuwe impuls aan de band en hoewel stugge liefhebbers-van-het-eerste-uur zich natuurlijk grommend vastbijten in hun liefde voor ‘Urban Discipline’, heeft het nieuwe album goede kritieken ontvangen. Biohazard blaast je na al die jaren en in welke opstelling dan ook zonder moeite van je sokken en zeg nou zelf, dat is toch alles wat je wilt?

JD Wilkes & The Dirt Daubers  –  TICKETS

Onder leiding van JD Wilkes (bekend van de ‘Legendary Shack Shakers’) maakt dit uit Kentucky afkomstige trio rock ’n roll zoals ze dat alleen in de Southern states kunnen bedenken.  De zelfbenoemde “swamp blues” van de Dirt Daubers neemt je mee naar een wereld waarin je – wil je een beetje meetellen – kiest voor een fikse slok whisky in plaats van een glaasje water. Een wereld vol zoemende muskieten, banjo’s, mondharmonica’s en het soort zweterige kroeg waarin de barman met zijn schort en een flinke klodder spuug de laatste vlekjes van de glazen poetst. Niemand die er moeite mee heeft.

 

 

Is dit alles?