MENU SLUIT
12.02.2013

Net bevestigd: Jacco Gardner & Capleton

09.05.2013 – Jacco Gardner
 
De multi instrumentalist en producer JACCO GARDNER komt naar Arnhem, en dat wel op 9 mei 2013, de kaartverkoop is direct gestart en zijn hier te koop! Tickets gaan over de toonbank voor maar € 13,-!
 
Jacco Gardner is de 24 jarige multi instrumentalist en producer uit Hoorn. Inspiratie bronnen voor zijn Neo-Psych, Baroque Pop songs zijn voornamelijk helden als Syd Barrett, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies en andere pioniers op het gebied van studioproductie en songwriting in de jaren 60.
 
22.05.2013 – RDBLCK & Luxor Live presents Capleton 
 
Luxor Live en RDBLCK hebben elkaar wederom gevonden!  Resultaat: CAPLETON KOMT NAAR ARNHEM!
Samen met het Buju Banton en Sizzla was Capleton in de jaren ’90 essentieel voor de ontwikkeling van de reggae. Toen Capleton eind jaren 80 zijn stormachtige entree in de Jamaicaanse dancehall scene maakte, kenmerkte deze zich nog wegens het hoge ‘slackness’ karakter: grove sexueel expliciete teksten, die niks aan de verbeelding overlieten.
 
Begin jaren 90 blies het illustere drietal de klassieke roots reggae nieuw leven in door deze te mixen met zangstijlen en ritmes uit de dancehall en meer de nadruk te leggen op Rastafarian spirituele thema’s. Sindsdien weet Capleton van geen ophouden en brengt bijna elk jaar weer een nieuw album uit.
 
Tickets inmiddels in de verkoop, en kosten € 24,- en zijn hier te koop.
Is dit alles?