MENU SLUIT
04.02.2013

Net bevestigd: o.a. An Pierlé

Donderdag 21 maart 2013 – Sir Yes Sir

 

SIR YES SIR is een groep die onder je huid kruipt voor je het zelf helemaal beseft. Rauw en hard maar ook diep gevoelig en melodisch. Ze gaan als een razende tekeer gaan maar net zo goed fluistert frontman Tijs Delbeke je zijn teksten toe. En wanneer zijn hese stem spreekt, luister je.  

Met een titelloze debuut-EP in 2011 gaf SIR YES SIR blijk van tomeloze inspiratie en eindeloos spelplezier. Het noopte de muziekpers alvast tot enkele flinke quotes.  

 

Donderdag 4 april 2013 – The Happy Hippies on tour met o.a. Armand, The Happy Tunes & Nederneilyoung

 

De protestsongs van Bob Dylan, Barry McGuire en onze eigen Armand, de flowerpower van The Lovin’ Spoonful, The Flower Pot Men, Scott McKenzie, het vocale vuurwerk van Crosby Stills & Nash, Barry Ryan, The Turtles & David Bowie alsmede het ruigere werk van The Who, The Doors, The Small Faces & The Rolling Stones, de psychedelische songs van The Beatles, Procol Harum, The Byrds, The Move en Iron Butterfly, de singer/songwriter Donovan, Cat Stevens en het ietwat vrolijker werk van Box Tops, Monkees en Manfred Mann – domineerden de hitlijsten!  

Happy Hippies on Tour is een muzikale trip van meer dan 2 uur die je nog lang zal bijblijven.

 

Donderdag 2 mei 2013 – An Pierlé

 

Gent op een ijzige winteravond. Op tafel staat een fles Monte Hiniesta, chocolaatjes die Sinterklaas hebben overleefd en lege borden met de restjes van wat een stoemp ballekes moet geweest zijn. “De mensen zien mij nog altijd als een schattig vegetarisch elfje”, grapt An Pierlé. “Maar ik eet pensen en varkenspoten!” Nog meer misverstanden? “Ja hoor!” Dat is na al die jaren niet alleen verbazend maar ook geruststellend. Bijna 15 jaar al raakt ze vanachter haar piano de gevoelige snaar van haar publiek. Eerst solo op Mud Stories, haar eerste album in ’99. Daarna samen met White Velvet, de groep van haar geliefde slash soulmate slash producer Koen Gisen. De laatste keer deden ze het samen op Hinterland (2010).

 

 

Is dit alles?