MENU SLUIT
21.11.2018

NEW zoekt nieuw talent!

NEW (Nieuwe Electronische Waar) selecteert elk jaar tien talentvolle producers om ze te helpen hun droom te verwezenlijken. Ze helpen je met kennis, netwerk, festivals en podia op weg in de wereld van de elektronische muziek zoals jij dat wilt. Dat doen ze door jouw ingezonden track digitaal te releasen, door je te koppelen aan een coach en door je op sleeptouw te nemen langs podia en programmeurs. (Zo waren meerdere artiesten uit de selectie van afgelopen jaar, terug te vinden op het podium van Luxor Live!) Samen ga je naar festivals en conferenties zoals Amsterdam Dance Event, muzikantendagen en Dance Fair. NEW is jouw springplank vanuit Oost-Nederland naar de rest van de wereld.

Als je je eigen Soundcloud hebt verbonden aan die van NEW kun je één track selecteren uit je eigen soundcloud en die toevoegen. Je kunt ook hidden tracks toevoegen. Als je dat gedaan hebt gaan zij na 31 december aan de slag met de beoordeling.

De beste tien tracks worden uitgebracht op een digitale release in het voorjaar waarna NEW een jaar vol activiteiten start. Zorg ervoor dat dit de track is waarmee jij jezelf op de kaart wilt zetten en zorg ervoor dat deze onder cc-licentie uitgebracht mag worden op alle digitale platforms die je je maar kunt bedenken.

Nog meer info over Nieuwe Electronische Waar en de Soundcloud link kan je vinden op de website van NEW.

Is dit alles?