MENU SLUIT
09.03.2015

Nieuw Jamaicaans talent in Luxor Live

Soms zijn er van die bands die barsten van het talent en het zeker verdienen om de wereld te veroveren met hun good music & vibes! Raging Fyah (2006) hoort zeker in dit rijtje thuis!

 

Deze Roots Rock Reggae band uit Kinston Jamaica, bestaande uit vijf zeer getalenteerde muzikanten, weet als geen ander de ‘old skool’reggae nieuw leven in te blazen, door deze te combineren met een popsound zonder daarbij de heilige Jamaicaanse roots aan te tasten. En ik kan je zeggen, dat doen ze meer dan verdienstelijk!

Tijdens hun geweldige live performance nemen ze je mee op een trip die slingert door een muzikaal oerwoud van traditie naar moderne tijden, waarbij ze absoluut dè verfrissing zijn in de reggae wereld. Zonder moeite kunnen ze zich meten met grote namen als Bob Marley & The Wailers, Third World en Steel Pulse.

De mannen van Raging Fyah willen de wereld verbeteren, stap voor stap…. Met hun pakkende melodielijnen en dito teksten brengen zij licht in de duisternis en laten obstakels als sneeuw in de zon verdwijnen.

 

Eind februari is de band gestart met een tournee door Europa, ter promotie van hun laatst uitgebrachte album Destiny (juni 2014). Hoogste tijd voor Luxor Live om deze topband in de muziektempel van het Oosten de boel op te laten warmen. Want zoals ze zelf zeggen: “When you feel the heat, you feel love!”

 

Wil je de sympathieke mannen van Raging Fyah, Kumar Bent (zang) , Demar Gayle (toetsen) , Anthony Watson (drum), Delroy Hamilton (bass) en Courtland White (guitar), live aanschouwen, koop hier dan je ticket.

BESTEL TICKETS

 

Zet je speaker op 10 en kom alvast in de stemming:

https://www.youtube.com/watch?v=86yDyUHHKrc

Is dit alles?