MENU SLUIT
14.05.2014

Nieuw Talent in Luxor Live!

 

Vrijdag staat er nieuw talent op het podium van Luxor Live! De Arnhemse Sophie Veline, bekend van De Beste Singer Songerwriter van Nederland, presenteert De Zwarte Deken EP. Haar EP is deze avond voor het eerst te koop op cd en vinyl. Wil je na aankoop een tasje erbij? Dat kan! Zowel de ep hoes als de schoudertasjes zijn voorzien van prachtig artwork. Met het artwork is haar plaat een mooi geheel dat (beeldend) goed past bij Sophie haar prachtige verhalen/ liederen! 

Sophie Veline is zangeres en liedjesmaker en groeide op in het bos. Met een moeder die theater maakte en een vader die verhalen vertelde. Of nee, hij begon meestal aan een verhaal en Sophie maakte het af. Haar verhalen werden liedjes, steeds meer liedjes. En haar nieuwste liedjes zijn nu gebundeld op 'De Zwarte Deken'. Haar liedje ‘De Zwarte Deken’ staat sinds deze week in de 3voor12 lijst ‘Hollandse Nieuwe’ en haar EP is al te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal! Beluister haar plaat alvast hier, zodat je alle liedjes vrijdagavond mee kan zingen! 

Harold Broedelet (3voor12 Gelderland) beluisterde de ep en was onder de indruk, lees zijn recensie hier terug.

 

DONNA opent deze avond.  Ze is een singer- songwirter op zoek naar uitersten, niet alleen in haar muziek maar ook in haar performance! 
 

Bestel hier je Tickets en leuk om alvast te bekijken; Sophie's promo voor Luxor Live!

Facebook Event

Is dit alles?