MENU SLUIT
25.01.2016

ORIGINS maakt line-up eerste editie bekend

Het nieuwe concept dat terug gaat naar de roots van house en hiphop, ORIGINS, maakt vandaag de line-up van de eerste editie bekend.

In willekeurige volgorde gaan Vieze Vedi (FATA), Odin (Chocolade), DJ Native (Engel & Just), Zenmaster en host MC May (Funky Fresh Deejays) voor een bijzonder muzikaal spektakel zorgen.

Vieze Vedi

Deze man heeft geen introductie nodig. De DJ van de hiphop formatie FATA, een beruchte partycrasher en een muziekpurist. Dat laatste is een kant van Vedi die wij niet vaak genoeg zien, maar deze avond gaat daar verandering in komen.

Odin

De ene helft van Charmante Kloodzakken en één van de ingrediënten van het succesvolle Chocolade in Nijmegen; Odin. Hij bracht begin van dit jaar op ENCORE zijn A game en tijdens ORIGINS zal dit geen uitzondering zijn.

DJ Native

De Dj van het hiphop duo Engel & Just en een allround monster op de turntables. Native gaat ervoor zorgen dat de oldschool fanaat helemaal niks tekort komt.

ZenMaster

Een opkomende talent dat binnen zijn eerste jaar heeft gedraaid in clubs in Arnhem, Club Red en Run The Trap Rotterdam. Deze jonge Trapking is meer dan klaar voor deze stage.

MC May

Er is maar één man voor deze klus. Waar hij de avond host gaat het dak er standaard af. ‘Free Bird’ MC May! Van Dreamfields, Emporium tot aan clubs in Marroko – ORIGINS wordt voor hem een koud kunstje.

Tickets
Kaarten voor deze avond zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar en kosten €5.

Blijf up-to-date via het Facebook evenement

Is dit alles?