MENU SLUIT
12.02.2014

Nieuwe CD Go Back to the Zoo

Op Valentijnsdag, precies een week voor hun optreden in Luxor Live kwam de nieuwe cd ZOO van de Go Back to the Zoo uit. De album recensies zijn goed en spreken over super catchy liedjes die in je hoofd blijven zitten! De show van vanavond in Luxor Live is één van de eerste mogelijkheden om het nieuwe werk van de jongens live te horen. Luister alvast, ter voorpret, het album op de 3voor12 luisterpaal en maak je klaar voor een avond meezingen en springen!
 

De eerste catchy single van het GBTTZ album ZOO, (I Just Wanna) Milkshake, is al veelvuldig op de radio te horen geweest. ZOO is geproduceerd door Youth, basgitarist en oprichter van Killing Joke en bekend van zijn werk met onder meer The Verve, Crowded House en The Cult. Go Back To The Zoo nam het album op in Engeland en thuisstad Amsterdam.
 

De energieke rockband scoorde vele hits (o.a. 'Electric', 'Hey DJ', 'Beam Me Up'), won meerdere 3FM awards, speelde op alle grote festivals en hun debuutalbum, 'Benny Blisto' (2010) en werd bekroond met een gouden plaat. Ook hun tweede album, 'Shake A Wave' (2012)  was een groot succes met megahit 'What If' en uitverkochte clubshows. Afgelopen zomer verscheen plots vanuit het niets een gloednieuwe single: ‘Charlene’, wederom een 3FM megahit. De show in de Melkweg was strak uitverkocht dus zorg dat je op tijd bent met het bestellen van je kaarten voor hun optreden van vrijdag 21 februari in Luxor Live.
 

Kaarten kan je reserveren tot 17.00 reserveren via 026 3511660 en als de reserverings lijst nog niet vol zit zijn er vanaf 20.30 kaarten aan de deur verkrijgbaar!

In het voorprogramma speelt de Amsterdamse indie rock band The Vagary. Onlangs debuteerden ze met catchy single 'Time Machine'. De debuutplaat wordt binnenkort verwacht. ​

 

 

Is dit alles?