MENU SLUIT
11.03.2021

Nieuwe Electronische Waar 2021

De selectie van Nieuwe Electronische Waar 2021 is bekend!

Uit de bijna 80 aanmeldingen van dit jaar heeft de ruim 20-koppige jury een selectie weten te  maken van tien producers voor de vijftiende editie van Nieuwe Electronische Waar (NEW). Op 11 maart is de selectie bekend gemaakt en is het compilatiealbum te beluisteren op alle download en streamingplatforms. Ook is er dit jaar weer een fysieke release, het album wordt namelijk, net als voorgaande releases, uitgebracht op CD. 

De geselecteerde makers kunnen een jaar verwachten met o.a. begeleiding op het gebied van  produceren, het maken van een vette liveshow en de zakelijke kant van het muzikantschap. 

Dit jaar zijn de deelnemers:  

Cassandra Onck & MRMN – Arnhem 
Dawn of a New World – Enschede 
Evva & Elemenopee – Zwolle 
Faffi – Enschede 
Gate 44 – Arnhem 
Ghettofaust – Velp 
Harald Uunk – Deventer 
Jai Cuzco – Enschede 
Shiftr – Zwolle 
Om Japa – Arnhem 

Compilatie-album 

Net als voorgaande jaren komt er een compilatie-album uit met de ingezonden tracks van alle  deelnemers. Deze wordt online uitgebracht en is te beluisteren op alle download- en  streamingkanalen en via de website van NEW; www.nieuweelectronischewaar.nl. Ook is er dit  jaar weer een fysieke release. In een kleine oplage verschijnen CD’s van NEW 15.  

Over Nieuwe Electronische Waar 

Nieuwe Electronische Waar (NEW) is een platform voor producers van elektronische muziek uit  Oost-Nederland. NEW heeft als doelstelling talent te ontdekken en te ontwikkelen. Oost Nederland heeft veel talentvolle producers die niet gehoord of gezien worden. NEW zet zich in  om daar verandering in te brengen zodat deze producers zich zowel in de studio als op het  podium kunnen ontwikkelen. NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost, Poppunt Gelderland, Poppunt Overijssel.

Is dit alles?