MENU SLUIT
20.02.2014

Nieuwe Electronische Waar

Luxor Live presenteert het eerste feest van Nieuwe Electronische Waar in Arnhem. Dit is een platform voor producers van electronische muziek uit Oost-Nederland. Tot nu toe was Nieuwe Electronische Waar (N.E.W.) alleen actief in Nijmegen en Deventer en heeft daar een goede reputatie opgebouwd als kweekvijver voor lokaal talent. Het platform is erg actief om jong talent in beeld te brengen bij publiek, boekers en programmeurs. Zo releasen ze compilaties vol nieuw materiaal en organiseren ze conferences als deze: http://nieuweelectronischewaar.nl/blogs/93.
 

Het heeft dan ook eigenlijk veel te lang geduurd voordat N.E.W. voet aan wal kreeg in Arnhem. Zaterdag 8 maart is het zover in poppodium Luxor Live.
 

Nog teveel lokale, talentvolle producers worden te weinig gehoord of gezien door het publiek. Luxor Live wil daar door middel van de samenwerking met N.E.W. verandering inbrengen. Wij creëren een gelegenheid voor deze producers om zich niet alleen in de studio, maar ook op het podium te ontwikkelen. De artiesten treden niet alleen op voor de zaal, maar zijn tegelijkertijd live te volgen via de stream op internet.

Wat? Nieuwe Electronische Waar

Waar? Luxor Live, Arnhem

Tickets: Gratis

Hoelaat? 22:00 – ??:??
 

Artiesten:
 

Adam Link live
Hemisphere live (http://www.nieuweelectronischewaar.nl/contestants/1413)
Oxtrademus (http://www.nieuweelectronischewaar.nl/contestants/1174)
EML (http://www.nieuweelectronischewaar.nl/contestants/220)
William Koster (http://www.nieuweelectronischewaar.nl/contestants/1416)
 

Kijk voor meer informatie op:
www.nieuweelectronischewaar.nl
www.luxorlive.nl

Is dit alles?