MENU SLUIT
11.07.2014

Nieuwe namen Krachtstroom Festival 2014!

Nieuwe namen Krachtstroom Festival! Onlangs maakten we de eerste twee namen van het Krachtstroom Festival 2014 bekend, The Opposites en Gruppo di Pawlowski. We kunnen daar nu twee kersverse namen aan toevoegen; Krach en Splendid!
 

In 2011 kreeg het naamloze debuutalbum van Krach louter positieve recensies en de singles And So I Do A Little Dance en Do The Wave Now worden goed opgepakt op de radio.  Met de nieuwe plaat op zak en de instrumenten onder de arm komt Krach naar het Krachtstroom Festival in Arnhem!
Wat kan je verwachten van Krach? Een door elektromotoren gedreven machine die duwt, trekt en sjort aan het publiek totdat er een kolkende massa ontstaat. Krach heeft maar een doel: de bezoekers afmatten en dusdanig in trance brengen, dat zelfs de zaaleigenaar de TL-bakken niet meer aan durft te doen. 

De Haagse formatie Splendid gaf dit jaar een spektakel van een show weg in Luxor Live, wie er bij was weet dat dit een zomer hit gaat worden op het Krachtstroom Festival. De band maakt muziek dat klinkt als zonneschijn uit je speakers; popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. 

Patrick Schmitz is de frontman die het publiek weet op te zwepen tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton.  
De achtergrondzangeressen Laura en Janneke Nijhuijs en Madeleine van Geuns sieren niet alleen het podium met hun beeldschone verschijning, ze klinken als engelen. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie samen met Bart Janssen (key’s) en producer Robin Veldman (synths) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… Er moet gedanst worden!
 

 

Het Krachtstroom Festival vindt plaats bij de Rijnkade in Arnhem op 24 augustus, entree is gratis! Meer informatie op: facebook.com/Krachtstroom

Is dit alles?