MENU SLUIT
04.03.2014

Nieuwe songs Shaking Godspeed bij At the Juke Joint

‘Suburban Sleazy Listening presents: At The Juke Joint tour!’

Shaking Godspeed, Black Bottle Riot en Texas Radio zijn de drie bands die samen op tournee gaan door Nederland.
Een Juke Joint was een plek waar Amerikanen elkaar konden ontmoeten na een harde dag werken. Daar waar de drank rechtstreeks uit de barrels vloeide en geld bij het gokken over tafel vloog.  Met deze gedachte in je achterhoofd kan deze avond niet anders dan legendarisch worden. Tijd om je spijkerjack en boots aan te trekken voor een stevige avond blues & rock’n roll!
 

Texas Radio is een verfijnde ingrediënten mix van Tom Waits, een beetje van de Allman Brothers en nog een snufje van The Doors.  De band heeft zich eerder bewezen op Zwarte Cross, Oerol en twee maal als na-programma van Bob Dylan in de HMH. Texas Radio is gisteren door 3voor12 verkozen tot Hollandse Nieuwe, vers talent!
 

Shaking Godspeed kennen we als een band die nooit stil zit. Ze stonden in het voorprogramma van onder meer Deep Purple en Wolfmother. Tijdens deze tour speelt het trio nieuwe songs van de het nog uit te komen album 'Welcome back Wolf'. Volgens de heren zelf een mix van psychedelische rock, Beatles pop en Stooges garage rock&roll.

Black Bottle Riot sloot zich voor het schrijven van hun tweede plaat 'Soul in Exile' tijdelijk op in een boerderij, in Normandië, met niets anders dan hun instrumenten en drank. Het resultaat is niets minder dan rauwe, dynamische bluesy hardrock voor fans van Lynyrd Skynyrd en Thin Lizzy.

Dan tot slot, een te gekke actie van platenzaak De Waaghals, Suburban Records & Luxor Live… klik snel hier!
Tickets 6 maart, Luxor Live.

 

Is dit alles?