MENU SLUIT
15.06.2018

NJO Muziekzomer in Luxor Live

Begin augustus is de grote zaal het toneel voor zes voorstellingen die onderdeel zijn van de NJO Muziekzomer. Eerdere jaren was dit elke zomer een groot succes met vrijwel alleen maar uitverkochte shows. Dit jaar zijn er zes voorstellingen van Mozart´s meesterwerk Così fan tutte. Het orkest bestaat uit de talentvolle jonge spelers van het NJO (Nationaal Jeugd Orkest) en de zangers zijn afkomstig zijn van Dutch National Opera Academy.

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival georganiseerd door het Nationaal Jeugd Orkest, een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Op dit festival spelen aanstormende muziekprofessionals in meer dan 60 concerten op bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is.

De voorstellingen vinden plaats op 4,5, 7,8,9 en 10 augustus. Kaarten zijn beschikbaar via de website van het NJO of gewoon via onze website. In onze agenda staan alle voorstellingen afzonderlijk aangekondigd en vind u uitgebreide informatie over het stuk.

Tickets/ info première

Is dit alles?