MENU SLUIT
07.12.2020

Voorlopig alleen online shows Luxor Live

De corona pandemie houdt ons allemaal al een tijdje bezig. Bij Luxor Live betreuren wij het dat er geen mogelijkheid is tot het organiseren van concerten en feestjes in volle zalen in ons mooie pand. Natuurlijk zijn we wel dagelijks actief met Arnhem Live: het online livestream-platform voor livemuziek, webradio en dj-sets!

De regelgeving met betrekking tot de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is constant aan verandering onderhevig. Dit brengt onduidelijkheid met zich mee over de shows die momenteel in de agenda staan van Luxor Live.

Op dit moment zijn er nog geen shows in Luxor Live!

Bij Luxor Live zijn we ons aan het voorbereiden op een heropening zodra de mogelijkheid zich voordoet. Deze shows zullen in eerste instantie seated zijn, een beperkte capaciteit hebben en natuurlijk volledig georganiseerd worden volgens de op dat moment geldende wetgeving/ regels van het RIVM.

Er staan ook veel shows en feestjes in onze agenda die alleen doorgang kunnen hebben als de 1,5 meter-regel niet meer van kracht is. Als het virus nog niet onder controle is of de op dat moment geldende regelgeving een dergelijke show niet mogelijk maakt wordt er naar een vervangende datum voor deze show gezocht. In verband met de vele partijen die betrokken zijn bij een boeking, kan het zijn dat een verplaatsing even op zich laat wachten. Kaartjeskopers worden per mail op de hoogte gesteld van de vervangende datum of een eventuele afgelasting. Bij zo’n verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Agenda Luxor Live

Agenda Arnhem Live

Is dit alles?