MENU SLUIT
05.10.2016

Olivier Weiter & Illesnoise op Arnhem Halloween

Arnhem Halloween maakte eerder deze week de line-up bekend van het grootse Halloween feest, dat op 29 oktober plaats vindt in Luxor Live. Hierbij wordt het gehele pand omgetoverd in een enorm spookhuis waar je tot diep in de nacht kunt dansen.

Deephouse, R&B/hiphop en disco

In drie zalen kan gedanst worden op een diversiteit aan muziek. In de grote zaal kun je dansen op (deep)house van nationale grootheden als Olivier Weiter en Illesnoise. Special guest is Nasser Baker, de jongste telg van het label van house grootheid Dennis Ferrer, vliegt voor de gelegenheid over vanuit New York om Arnhem te trakteren op zijn unieke sound. In andere ruimtes kun je los op R&B/hiphop hits, of je laten meegaan in disco en obscure deuntjes.

Area 1 – Luxor Fright Live

Nasser Baker (USA), Olivier Weiter, Illesnoise, Daniel Williamsen, Cleanfield

Area 2 – Staircase to (disco) inferno

Ivy Knock, Lennart

Area 3 – Turn up the Pumpkin

The Dopest (Watermeloen), Charlie

Volgens de organisatoren van het evenement, Arnhem Halloween, wacht de bezoeker straks “De gruwelijkste party van het Oosten”. Het hele pand wordt in stijl aangekleed met griezelige decoratie en performances. Het is een 100% verkleed feest, wat inhoudt dat niet alleen de bezoeker verkleed dient te zijn maar ook het personeel je laat griezelen.

Het feest vangt om 22:00 uur aan en duurt tot 05:00. De kaartverkoop loopt volop, fase 1 (Thriller) kaarten zijn inmiddels bijna uitverkocht.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?