MENU SLUIT
15.08.2012

Ook 90’s Now weer in het nieuwe seizoen!

Ook in het nieuwe seizoen van Luxor Live wordt de 90 jaren avond 90’s Now niet vergeten. Afgelopen seizoen is wel gebleken dat het keer op keer weer een groot feest is. Daarom hebben wij zaterdag 1 september gereserveerd om wederom een nacht om niet te vergeten neer te zetten.

 
Wat kun je verwachten van een 90’s Now avond?
 
90s NOW! is exact wat je denkt dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global.
 
Zomer 2004: Gary Global, Tivoli en Triomf slaan de handen ineen voor een onmogelijk experiment: een credible 90’s avond. The rest is history.
 
Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem bestaande uit Der Pudel, Super de Boer, Camp David, Peter Andre Rieu, Sjordi Banaal en Freddy Kokos schudden, mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij! Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus ook dit seizoen is iedere 90’s show weer nokkie nokkie gevuld met corny clipjes, crappy commercials, filmshots en foute tv-series.
 
90’s NOW! = Absolute HitGuarantee!
 
Koop je ticket snel op onze website voordat het weer uitverkocht raakt!
Is dit alles?