MENU SLUIT
30.01.2024

Open Dag Popcentrum Jacobiberg

Op zondag 4 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag van Popcentrum Jacobiberg; van 13.00 tot 17.00 uur staan de deuren wagenwijd voor je open. Ben je benieuwd of er stiekem muzikaal talent in jou schuilt? Of wil je gewoon ontdekken wat er allemaal gaande is in dat grote pand op Arnhem’s Buiten? Kom langs en proef de unieke sfeer, ontdek nieuwe geluiden en laat je inspireren bij Jacobiberg door alles wat met muziek te maken heeft!

Open Dag Popcentrum Jacobiberg

Wat staat er op het programma? Er is een hele lading aan optredens van bands, docenten en leerlingen van de popschool. Ontdek daarnaast allerlei creatieve ruimtes in Jacobiberg, waar muziek tot leven komt. Loop van lokaal naar lokaal en probeer instrumenten uit, gluur naar binnen bij de oefenruimtes, leer van alles bij unieke, muzikale workshops, ontdek welke popsterren er daar rondlopen en nog een heleboel meer. Enthousiaste popschool docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden, uitleg te geven, te laten ervaren en je te inspireren op muzikaal gebied. Ontdek je zondag dat muziekles je een gelukkiger mens maakt? Mooi, want tijdens de open dag krijg je een proefles cadeau van Jacobiberg (normaal €15)!

Kortom: een dag vol muziek! Lees verder voor het complete programma en de timetable.

De Open Dag vindt plaats op zondag 4 februari van 13.00 tot 17.00 uur – nog één keer in het pand op Arnhems Buiten.  Je vindt Jacobiberg aan de Utrechtseweg 310, gebouw H02. Kom en geniet van de Open Dag op deze vertrouwde locatie, voordat Jacobiberg later dit jaar verhuist naar een nieuwe locatie in Arnhem-Zuid. Voor meer informatie over de nieuwe locatie in Arnhem-Zuid, klik hier.

Programma

open dag popcentrum jacobiberg

Over Jacobiberg

Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan zestig jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt bij Jacobiberg muziekles volgen en oefenruimtes huren waar bands en muzikanten herrie kunnen maken. Ook beschikt het popcentrum over een dj- en producerstudio. Je ziet het popcentrum vaak als (mede-)organisator van gave evenementen zoals de jaarlijkse Paasconcerten in Luxor Live. Jacobiberg vindt creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze met hun broedplaats, die vol zit met creatieve mensen uit Arnhem en omstreken. Jacobiberg residents maken muziek variërend van techno tot rock, van pop tot punk. Loop door de gangen van Jacobiberg’s pand en je komt zeker een paar artiesten, producers of andere creatievelingen tegen!

Is dit alles?