MENU SLUIT
25.02.2014

Orgel Vreten!

ORGEL VRETEN

Het schijnt dat dit de naam is van een lamp is bij een scandinavische meubelketen……

 

In Luxor Live is het natuurlijk heel iets anders! Bij Orgel Vreten gaat het duo, Robin Piso (DeWolff) en Thijs Schrijnemakers (Stereo, Wende Snijders),  behoorlijk tekeer op twee stokoude hammondorgels. Met een gedreven ritmesectie en een onderlinge rivaliteit waar zelfs Nederlandse politici een puntje aan kunnen zuigen: dat is Orgel Vreten! Een uniek concert met artiesten van eigen bodem. 

 

Elke show nemen zij diverse gastmusici mee. Sommigen blijven een verassing, sommigen niet.

Op woensdag 5 maart komt in ieder geval Marcel Veenendaal; zanger van Di-Rect mee!

Deze combinatie is niet geheel onverwacht; eerder deden zij samen een unieke cover van Space Oddity (David Bowie)  in De Wereld Draait Door Orgel. Check hier een sneak preview van wat je te verwachten staat op woensdag 5 maart!

 

De zintuigen worden enorm geprikkeld; je gehoor kan het niet bevatten en je ogen schieten alle kanten op. Zo staat er bijvoorbeeld na twee keer knipperen een bandlid met enorme tuba op het orgel zijn solo weg te geven. Orgel Vreten is een spectaculaire act waar veel wordt geïmproviseerd maar weinig fouten maakt omdat ze door de jaren heen ingespeeld zijn op elkaars fratsen. Dat maakt de show spectaculair!  Tijdens deze clubtour maak je kennis met hun helden, onder wie Deep Purple, Santa Barbara Machine Head  en The Allman Brothers, dit alles wordt gemengd met eigen repertoire.

Bestel hier je kaartjes voor een waar Hammond spektakel!

Is dit alles?