MENU SLUIT
16.05.2016

Orkest de Ereprijs

ArtEZ Compositiestudenten van zowel de Bachelor als de Master opleiding hebben nieuw werk gecomponeerd, dat uitgevoerd gaat worden door orkest De Ereprijs. Het betreft studenten uit drie studierichtingen: Compositie voor Film & Theater, Compositie Jazz/Pop en Klassieke Compositie.
De stukken die u gaat horen én zien zijn zeer divers: muziek mét en zonder film, muziek voor alleen de Ereprijs, én hybride stukken: Ereprijs live gecombineerd met digitaal geproduceerde sample- en electronische muziek.

Orkest De Ereprijs is eigenlijk een soort levend muzikaal laboratorium. Opleiding, opvoeding, begeleiding en aandacht voor bijzondere talenten. Dat is een taak waar De Ereprijs voor staat. Het orkest streeft er naar eigen zeggen naar om een spil te zijn tussen enerzijds innovatief en spraakmakend produceren en anderzijds gretig en ontdekkend consumeren. Het orkest wil een breed en divers publiek voor nieuwe muziek interesseren en daarmee een bijdrage leveren aan de relevantie van nieuwe muziek in deze tijd.

Hier moet je dus bij zijn. Misschien bruuskeert het uw oren, misschien moet u een traan van ontroering plengen, maar dat er iets gaat gebeuren wat u niet dagelijks meemaakt dat staat vast. Een goede reden dus om huis en haard te verlaten en vrijwillig dit uitdagende concert te bezoeken.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?