MENU SLUIT
14.03.2013

Pann on Tour, het leukste feest voor Ho’s, he’s en bi’s

Op zaterdag 23 maart 2013 is het de hoogte tijd voor  het reizende heterovriendelijkste homofeest. Pann on tour is terug!  Heb jij al een kaartje voor PANN Arnhem? Nee? Zorg dan dat je er snel bij bent want de voorverkoop is inmiddels in volle gang. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar in drie tijden waarop je uiterlijk binnen moet zijn. De uiterlijke binnenkomsttijd is 23:30 uur, dus wees op tijd!
 
In 2007 startte PANN met feesten organiseren buiten Utrecht. Er waren twee zogenaamde pilots; de eerste in Den Haag en later in het jaar één in Tilburg. Het idee was om in plaats van al onze bezoekers naar Utrecht af te laten reizen, PANN eens naar de bezoekers zou komen: PANN-on-Tour. Op papier staat dit natuurlijk leuk, maar zou dit een succes worden?
 
Uiteindelijk wordt er terug gekeken op uiterst geslaagde pilots en inmiddels zijn ook de PANN-feesten buiten Utrecht niet meer weg te denken bij homojongeren in Nederland. Aangezien deze feesten al weer enkele jaren standaard onderdeel van PANN zijn, is sinds 2012 de term ‘on-Tour’ komen te vervallen en heten deze feesten, net als de maandelijkse Utrechtse variant, gewoon ‘PANN’ gevolgd door de plaats waar het feest plaats vindt.
 
Is dit alles?