MENU SLUIT
06.01.2014

PANN op 25 januari weer in Luxor Live

Het is zaterdagavond 25 januari, ik sta buiten in de vrieskou voor Luxor Live. In mijn hand, die is omsloten met een lederen handschoen, heb ik mijn ticket stevig vast. Er staat een aardige rij mensen voor het monumentale pand, allen even knap en bibberend. Bibberend van de koude en van opwinding.

Mijn kaartje is gescand door een brede vriendelijke bouncer, mijn jas opgehangen door een mooie bebaarde jongen, ik ben binnen, het gaat beginnen.

In de zaal broeit het, jongensachtige meisjes en meisjesachtige jongens kijken lustig naar elkaar. Enorme speakers vullen de zaal met opzwepende dance, mijn zicht wordt verdoezeld door overmatige rook,  blacklights en een heftig knipperende stroboscoop. Mijn ogen worden getrokken door honderden knappe jongens, met lage decolletés en strakke broeken. De koude van buiten is in de zaal ver te zoeken, alle jongelingen bewegen zich snel en sierlijk compleet in het zweet.

Aan de bar bestel ik bij een verzorgde jongeling, een wodka met ijs en citroen. Zelden voelde ik me zo vrij en onbelemmerd, hier kan ik zijn wie ik ben.

 

Wat?            PANN Arnhem
Waar?          Luxor Live
Wanneer?    Zaterdag 25 januari 2014
Hoe laat?     Van 22.00u tot 04.00u
Vvk-prijs?    EUR 7,00 (excl. fee)
Deurpijs?     EUR 10,00 (excl. fee en indien niet uitverkocht)

 

Is dit alles?