MENU SLUIT
31.05.2016

Park opening Park Open

Aanstaande zondag 5 juni gaat Park Open voor de zomer van 2016 weer van start. Luxor Live mocht een bijdrage leveren aan de programmering van alle artiesten die dit seizoen op de mooie Ronde Weide komen spelen.

Park Opening op zondag 5 juni
Op de eerste zondag komen er drie geweldige bands waarvan er twee de hele wereld over reizen om bij ons te komen spelen. Het Canadese The Burning Hell doet de Ronde Weide aan met schitterende, humoristische indiefolk. Helemaal vanuit Down Under mogen we Ocean Alley begroeten. Zij spelen het liefste superlekkere psychedelische muziek, aangevuld met een beetje reggae. Het Nijmeegse Wolves Dressed in Sheep hoeft iets minder ver te reizen maar we verzekeren dat het niet minder veelbelovend is!

En daarna nog 12 keer genieten in het midden van Park Sonsbeek !
Er zijn zoveel artiesten geboekt dat we ze hier niet allemaal kunnen benoemen. Op de website www.parkopen.nl staat het hele programma uitvoerig beschreven. Check het hele programma.

Bij Park Open betaal je dit jaar met muntjes die met de pinpas te koop zijn op de Ronde Weide. Vanaf 13.30 uur is de bar geopend en kan je ook al een lekker hapje eten.

Is dit alles?