MENU SLUIT
17.07.2019

PLANKGAS

PLANKGAS is een kennis/netwerkavond op wisselende locaties in de stad, waarbij telkens een ander interessant onderwerp centraal staat. We vliegen deskundigen in (of ze komen met de fiets of trolleybus) die graag jouw vragen willen beantwoorden en je voorzien van tips en advies.

PLANKGAS

De eerste editie vindt op dinsdag 10 september plaats in de bovenzaal van Luxor Live. Het onderwerp is “DIY Boekingen: hoe regel ik mijn eigen optredens?”

Wil je weten of jouw bandbio de juiste overtuigingskracht heeft, of het slim is om dagelijks een andere track aan die ene programmeur te sturen, hoe je met haar kunt onderhandelen over de gage, of heb je twijfels of je hem via Messenger kan benaderen? Kom naar PLANKGAS en je weet het! Bands, DJ’s en andere geïnteresseerden gaan één op één in gesprek met een van de vele aanwezige programmeurs: ze programmeren voor de Zwarte Cross, Luxor Live, Willemeen, Mañana Mañana en diverse andere lokale podia en festivals: voor iedereen is er een tankvol tips te scoren om je kans op gigs aanzienlijk te vergroten!

PLANK Arnhem

PLANKGAS wordt georganiseerd door PLANK Arnhem, het nieuwe platform voor alle popmuziekstromingen in onze stad. Van punk tot dance, van hip-hop tot metal, van indierock tot reggae: PLANK laat zien wat er gebeurt, wie er actief is, organiseert events en deelt nieuws en handige tips. Dit zorgt voor meer verbinding en zichtbaarheid binnen in het Arnhem, waardoor een sterker pop-netwerk ontstaat van muzikanten en ieder ander die actief is in onze popscene.

Is dit alles?