MENU SLUIT
01.10.2014

Popronde Arnhem groter dan ooit!

Dit jaar heeft Popronde Arnhem een recordgrootte bereikt van 53 bands op 25 locaties! Natuurlijk gratis toegankelijk.

Kom luisteren naar Nederlandse liedjes in Boekhandel Hijman Ongerijmd, of probeer maar eens stil te zitten in de stoel bij Kinki Kappers. Leg je oor te luister onder de sterrenhemel in de binnentuin van Cafe Verheyden, om daarna warm van het dansen in The Pegasus Pub af te zakken naar de afterparty in de bovenzaal van Luxor Live!

 

Popronde is in de hele binnenstad te bewonderen van Gaudi aan de Rijn tot aan Brigant en van café de Kroeg tot de Willemeen. Alle flanken zijn bezet. Daarnaast zijn er artiesten te bewonderen in Kroese, 4All, de Barron, het hoofdkantoor van Muziek bij de Buren en Lust for Live Magazine, Mick O'Connells, Doppio Espresso, De Beugel, Den Koopman, De Wacht, Babo Café, Luxor Live, Verheyden, Kinki Kappers, The Move, Hijman Ongerijmd, Momento, Pegasus Pub, Diehl, Oranje Koffiehuis, Stella by Starlight en Meijers.

 

Popronde laat je de muziek van morgen horen. Uit bijna 1200 aanmeldingen zijn door een professionele jury 120 artiesten geselecteerd die zich dit jaar mogen laten zien op Nederlands grootste rondreizende festival. De diversiteit in genres zorgt ervoor dat Popronde een feest is wat niet gemist mag worden. Dit jaar zijn er naast rock- en pop- tal van funk-, jazz-, elektronica en folkbands aanwezig. Laat je verrassen door de veelzijdigheid in zowel bands als locaties.

De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied – buiten de mainstream om – in Nederland gebeurt. 
 

Op 10 oktober om 20:30 gaat het spektakel van start bij Momento in het Rozetgebouw en in Bed & Breakfast Gaudi aan de Rijn! Bepaal samen met je vrienden welke route jij volgt en welke muziek jij luistert. Programmaboekjes zijn bij alle deelnemende locaties te vinden. Kijk voor meer informatie over de deze podia en de programmering op

www.popronde.nl

of

www.facebook.com/poprondearnhem

 

Is dit alles?