MENU SLUIT
12.04.2016

Positive Vibrations van Rootsriders

Ze kunnen er gelukkig maar geen genoeg van krijgen: Rootsriders met hun zeer succesvolle Tribute2BobMarley Liveshows. Dit voorjaar eert Rootsriders de legendarische Jamaicaanse reggae-zanger met de Positive Vibration Tour 2016. En natuurlijk doet de Nederlandse/Caribische band zoals altijd ook Luxor Live aan.

Het is inmiddels bijna 35 jaar geleden dat er op tragische wijze een einde kwam aan het leven van Bob Marley, een van de grootste legendes in de popmuziek. Bob Marley was in de jaren zeventig het symbool geworden van de Rastafari-beweging. In die jaren scoorde de Jamaicaanse Reggae-zanger een groot aantal wereldhits. Stir it Up, Could you be Loved en Exodus, het is slechts een een kleine greep uit de klassiekers die Bob Marley op zijn naam heeft staan.

Het levensverhaal van Bob Marley is op zijn zachts gezegd kleurrijk te noemen, en daarover is recent nog de prachtige documentaire ‘Marley’ gemaakt. een absolute must see, en zeker niet alleen voor de liefhebbers van Reggae!

De muzikale nalatenschap van Bob Marley spreekt ook nu nog altijd tot de verbeelding. En gelukkig heeft Nederland sinds 10 jaar met Rootsriders een fantastische tributeband in huis. in 2006 begon Rootsriders als gelegenheidsformatie om een eerbetoon aan Bob Marley te brengen. Inmiddels heeft de band over de hele wereld getourd met hun fantastische liveshows waarin de King of Reggae  wordt geëerd. Dus: People get ready! voor Rootsriders en hun ode aan Bob Marley!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?