MENU SLUIT
21.11.2017

Programma Muziek bij de Buren – Eindfeest

Op zondagmiddag 10 december 2017 veranderen vele huiskamers in Arnhem in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten tijdens hét huiskamerfestival van Nederland Muziek bij de Buren. Als alle optredens zijn geweest trekt iedereen naar Luxor Live om de dag samen af te sluiten.

Programma eindfeest Muziek bij de Buren in Luxor Live bekend!

Met zes acts en een dj maken we er, verspreid over de grote zaal en bovenzaal, direct na afloop van alle huiskamerconcerten nog één groot gratis muziekfeest van in Luxor Live.

Kim Sera

De Nijmeegse zangeres met Friese roots en karakteristieke hese stem bracht dit jaar haar debuut EP uit. Het is een mix van country en soul, opgenomen in de Wisseloord Studio’s met topmuzikanten die ook werken voor Kenny B, Nielson, Rob Dekay, Gers Pardoel en Candy Dulfer. Kim Sera is oprecht, spontaan en impulsief waardoor geen enkele show hetzelfde is.

Vera Bon

Met krachtige teksten en subtiele melodieën zoekt deze zangeres en liedschrijfster naar antwoorden op levensvragen. Ze durft kwetsbaar te zijn op het podium en laat horen wat haar raakt. Puur, persoonlijk en poëtisch; live met band.

Miriam Moczko & Coert de Bie

Altviool ontmoet gitaar. Miriam ontmoet Coert. Sferische liedjes over het leven om te overdenken en om bij weg te dromen.

Bogman & the Delta Girls

Bogman & The Delta Girls spelen muziek uit de hoek van country, bluegrass, gospel en folk. Daan van Loon en Aukje en Harmke Borkent krijgen al klappend en stampend elk publiek mee.

B & the Pack

Jarenlang was Bas Janssen de leadzanger van de Arnhemse band Dear Mr Man. Hij stond daarmee in het voorprogramma van Kane en De Dijk. Bas is samen met gitarist Niels Onstenk B & the Pack begonnen en speelt pure, soulvolle popsongs.

Remco van Rotterdam

De Arnhemse Remco vanRotterdam speelt intieme (semi) akoestische popsongs met folk/country invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.

Dj Kim Klein Koerkamp zorgt voor extra swingende tonen!

De deuren in Luxor Live gaan om 18:00 uur open. Entree is gratis.

AGENDA

Is dit alles?