MENU SLUIT
06.10.2021

Programma Popronde Arnhem bekend

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt naar Arnhem! Op vrijdag 29 oktober strijkt Popronde neer in de Arnhemse binnenstad waar maar liefst 80 acts zich presenteren bij de 27 deelnemende locaties.

Bezoekers kopen een passe-partout voor 5euro en kunnen hiermee naar alle 27 deelnemende locaties. Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Dit jaar met veel nieuwe locaties, zoals Café Bosch, ABC Libertas en De Melkfabriek.

Deelnemende locaties van dit jaar:

108 Tattoo Studio, Arnhems Boeken Café Libertas, BABO Café, Brouwerij Durs, Café Atlanta, Café Bosch, Café De Beugel, Café Kroon, Club Rembrandt, De Melkfabriek (i.s.m. Plank Arnhem), DAVO Bar, Fabrics and More, Gaudi aan de Rijn, GIOIA by studio Konijnenvoer, Hijman Ongerijmd, JEU de boules Bar, Kroese, Luxor Live, MindFull Tattoos, Restaurant Bar Nelson, Rozet, Sound & Soul foodbar, StationsHuiskamer, Studio Het Lab, The Pegasus, WAAR Smaak Lokaal, Willemeen.

Popronde bier

Eén van de deelnemende locaties, Brouwerij Durs, pakt dit jaar helemáál uit: naast drie optredens hebben ze speciaal voor Popronde Arnhem een blond bier gebrouwen. Gelimiteerd verkrijgbaar bij de brouwerij, en op verschillende andere Popronde locaties op 29 oktober!

Het programma in het kort

Vanaf 16.00 uur vinden er bij Café Bosch, StationsHuiskamer en Café Kroon enkele previews plaats, om vanaf 19.00 uur in de rest van de stad los te barsten met het avondprogramma. Nieuw dit jaar is ook het FunX hiphoppodium bij Rozet.

Tickets voor Popronde Arnhem op 29 oktober zijn hier verkrijgbaar. Een coronatoegangsbewijs is verplicht: bezoekers laten dit bewijs zien bij de eerste show die ze bezoeken, vervolgens krijgen ze een polsbandje.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Popronde bands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig. Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby. Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Is dit alles?