MENU SLUIT
07.11.2016

Programma Sundaypeople ft. Housequake compleet

Het programma van Sundaypeople ft. Housequake is compleet. De meest spectaculaire clubavond met het housecollectief vindt op 30 december voor het vijfde jaar achtereen plaats in Luxor Live en wordt uitgebreid met een tweede zaal.

Housequake in originele bezetting

Housequake is een graag geziene gast in Luxor Live. Dit jaar zijn ze weer in originele bezetting, in hun project Housequake worden top-DJ’s Roog en Erick E weer bijgestaan door MC Gee, de grootste MC in de Nederlandse housescene. Voor fans en eerdere bezoekers een extra stimulans om nog harder uit hun dak te gaan.

Maar daarmee is het programma van Sundaypeople nog niet compleet: ook de talentvolle DJ-acts Jasper Clash, House4Pleasure en Lewis Low zullen hun lekkerste housebeats de grote zaal in slingeren.

Extra area

Luxor Live pakt deze editie van Sundaypeople nog eens extra groot uit met een tweede area gehost door ALX Bookings, het boekingskantoor van partysite Guestzone. Dit bureau geeft dj’s de kans om zich aan een groter publiek te tonen. Deze avond zijn dat Eric van Kleef, Brasco, Cor Forman, Renji en Maus. Artiesten die stuk voor stuk laten zien dat ze hun plekje op het podium meer dan waard zijn.

Kaartverkoop

Sundaypeople ft. Housequake is ieder jaar strak uitverkocht en dit jaar gaat de kaartverkoop harder dan ooit tevoren. De early bird-tickets zijn inmiddels op en ook de reguliere tickets vliegen de deur uit.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?