MENU SLUIT
12.11.2021

Programma t/m vrijdag 17 december opgeschort

Als gevolg van de op vrijdag 26 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om al onze evenementen in Luxor Live, De Melkfabriek en Musis vanaf vrijdag 26 november t/m vrijdag 17 december 2021 tot nader order op te schorten.

Ondanks voortdurende inspanningen om het bezoeken van onze evenementen zo veilig mogelijk te laten verlopen, krijgen wij nu wederom te maken met een pakket maatregelen die het ons onmogelijk maken om onze evenementen op de daarvoor geplande wijze doorgang te laten vinden.

Wat gebeurt er met het evenement waarvoor ik tickets heb gekocht?

Voor alle getroffen evenementen geldt dat wij onderzoeken of deze naar een latere datum kunnen worden verplaatst. Hierover proberen we kaartkopers zo snel mogelijk te informeren op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. In de meest voorkomende gevallen is er binnen twee weken uitsluitsel, maar dit kan ook langer duren. Voor bezoekers die het evenement onverhoopt niet kunnen of willen bijwonen, is het mogelijk om het aankoopbedrag van de tickets retour te vragen. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

Is dit alles?