MENU SLUIT
11.03.2015

Psychout Circus is back!

 

Het grootste Psychobilly festival van Nederland keert voor de 4e keer terug naar Arnhem op 28 maart. Luxor zal de gehele dag in het teken staan van de rock 'n rollers en dient als een indoor festival met 2 zalen, een foodcourt, merchandise, maar vooral non-stop psychobilly! Zet die kuif maar alvast in de lak, want alles moet keihard rocken.

 

BESTEL TICKETS

 

Verwacht een stomende trein aan internationale & nationale bands op dit geweldige festival zoals: Long Tall Texans (UK), Sir Psyko and His Monsters (AU), The Griswalds (UK/NL), The Grims (US), Psyclocks (J), Zipheads (UK), Rocket Dogz (CZ), The Tumblin GoGos (NL) en The Doktors (NL).

 

De deuren rollen open op 13:00 uur en sluiten niet voor diep in de nacht, want Yellow Spots sluit het even haarfijn af. Deze Hongaarse big band met 9 koppen rocken op nummers over Mongolische tieten en de Knight Rider. Een stelletje gekken op het podium, perfect voor een afterparty!

 

Een andere verassing komt dit jaar van verder dan ooit, namelijk uit Japan. Ja je hoort het goed, Japan! De Psyclocks zijn één van de meest indrukwekkende Psychobilly Japanners en dat zullen zij eens feilloos demonstreren! Arigato!

 

FACEBOOK EVENT

Is dit alles?