MENU SLUIT
05.03.2013

Rahzel; Godfather of Noyze in Luxor!

Rahzel groeit op in de straten van Queens, New York en ontwikkelt zich vanaf jongs af aan als beatboxer. In 1995 wordt zijn muzikaliteit herkend door hiphop formatie The Roots, waarmee hij in ’99 een Grammy wint voor ‘Best Rap Performance By A Duo Or Group’. En ja, dan gaat het ineens hard. Nu staat Rahzel solo op het programma, want dat kan hij.

Zijn nickname ‘Godfather of Noyze’ heeft hij te danken aan het feit dat hij schijnbaar moeiteloos zingt of rapt terwijl hij beatboxt. Instrumenten? Die heeft hij niet nodig. Zo wist hij niet alleen The Roots maar ook andere artiesten te overtuigen van zijn kunsten. Hij werkte samen met o.a. Erykah Badu, Ben Harper, Sean Paul en Björk en liet hierdoor de veelzijdige artiest in hem zien.

Rahzel verbaast en verbijstert mensen en is ook niet van plan half werk te maken van zijn gig in Den Haag. Wat hij allemaal in petto voor ons heeft, daar kunnen we alleen maar naar gissen. Dat het ziekelijk vet wordt, is wél zeker.
 

Tijdens dit optreden wordt Rahzel vergezeld door niemand minder dan DJ JS-1, een belangrijk member van het hiphopcollectief Rocksteady Crew, dat al bijna 3 deccenia lang richtinggevend aan de wereldwijde hip hop scene is.

Dj SMP een bekende van o.a. Da Goodness zal deze avond omlijsten!

Kaarten: €16,-

 

Is dit alles?