MENU SLUIT
06.11.2013

RANSOM: DIESELBOY

Het donker wordt met vlagen onderbroken door heldere knipperende moving heads en felle stoten van de stroboscoop. Het broeit, het vloeit, het krioelt. De vloer trilt met vlagen, lage pompende bassen kietelen aan mijn voeten. Een hoge ritmische  snaredrum trilt binnen in mijn oorschelp. Het ritme is onnavolgbaar, ik kan niet dansen op de muziek, ik moet hangen in de muziek.

Om mij heen  bewegen knappe jongelingen hun lange haar, dat is geweven in dreadlocks, hevig heen en weer. Kundig opgemaakte meisjes, kijken zwoel naar de dj, en bewegen hun heupen soepel heen en weer. De MC spreekt op een razend rap tempo opzwepende teksten met een zwaar Zuid-Londens accent en beweegt als een dolle op de stage, uit zijn blonde kroeshaar vliegen druppels zweet van opwinding.  Ik kan niet anders dan mijn ogen sluiten en me over te geven aan de obscure dubstep en de drijvende drum ’n bass. Met een lichte roes van de frisse Becks, hang ik hier heerlijk.

—————————————————————————–

 

Met RANSOM willen Luxor Live, Strike Back en Forms gezamenlijk het publiek in Arnhem en omstreken laten genieten van muziek en artiesten van hoog, vaak international niveau. Daarbij hanteren wij een strakke prijs/kwaliteit verhouding waar wij achter staan. Toch merken we dat mensen 10 euro net iets aan de hoogte kant vinden. Wij willen daar onze verantwoordelijkheid in nemen en daarom kan jij een kaartje kopen voor 6 euro. Gewoon omdat wij vinden dat jij het mee moet maken!
 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je gaat in de agenda naar het feest en klikt op bestel ticket. Voer als code
‘toffemuziekinluxor’
in en je krijgt de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor 6 euro.

Meer informatie vind je hier:

16 november: RANSOM: Dieselboy  

Is dit alles?