MENU SLUIT
27.01.2016

R&B Sekrets pakt groots uit met Soixante Neuf

Je body gaat van links rechts links rechts links rechts, links, omlaag omlaag omlaag omlaag… R&B Sekrets, de #1 R&B party van Arnhem, weet precies wat nodig is om jou een nacht ongedwongen te laten losgaan: een avondvullend programma met één van de grootste organisatoren van R&B-events, Soixante Neuf.

Verwennerijen en hoogtepunten

Soixante Neuf (inderdaad 69) trekt door heel Nederland volle zalen. Deze avond komen ze met een line-up vol verwennerijen en hoogtepunten. DJ´s Prime en SMP, de vaste gezichten achter R&B Sekrets, staan bekend om hun uitstapjes naar Caribbean, dancehall, afrobeats, kurduro en zelfs dikke hiphop tracks. Bij F1rstman & Gio liggen de beats steevast in het gehoor, stroomt passie onvoorwaardelijk en viert het genot onophoudelijk de boventoon. Een 69 die je niet gauw meer zult vergeten.

Live on stage

F1rstman (Bekend van: “Round & Round” + “Op en neer”)
GIO

Deejays

Freddy Moreira // Prime (Encore/FunX)
Mitchell Supreme // Styles // SMP
Rodney Music // Beatcalculator // Jay Vida

Hosted by

Lirical & Hamgoingham

Kaartverkoop in volle gang

Do it the soixante neuf way: neem al je vrienden en de vrienden van je vrienden mee, want geven is leuker dan nemen. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Early birds zijn al uitverkocht, maar reguliere tickets staan NU online voor maar €10.

>>BESTEL TICKETS<<

Is dit alles?