MENU SLUIT
16.07.2014

Roof Garden & Luxor Live op het dak

 

Roof Garden Arnhem en Luxor Live presenteren intieme en akoestische live sessies op het dak. Een programma met nationaal bekende artiesten en de lokale talenten. We hebben o.a. Case Mayfield en Tommy Ebben al gezien op het gezellige dak. 
Er staan nog drie optredens in de planning met donderdag aanstaande, Awkward I! Een niet te missen act als je het ons vraagt. Awkward I is het geesteskind van liedjesschrijver Djurre de Haan. Djurre is al sinds 2000 bezig als singer songwriter, en met succes; in 2006 stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en bracht zelfs zijn eigen album uit. 

Zondag aanstaande zien we Eefje de Visser in deze bijzondere en intieme setting op het dak.  
Twee en een half jaar na het succesvolle debuutalbum ‘De Koek’ brengt singer-songwriter Eefje de Visser haar tweede album uit getiteld ‘Het is’. Over de eerste plaat waren de critici lovend: ‘Vernuftig’, ’gedurfd’ en ‘loepzuiver’ werden genoemd. Met ‘Het is’ slaat ze een nieuwe maar vertrouwde weg in.

 

De zondag daarop, 27 juli, heeft I Am Oak het afsluitende genoegen. I am Oak is de band rondom Thijs Kuijken. Gestart in 2008, sinds 2010 spelend over de hele wereld! Van South By Southwest tot Best Kept Secret. I am Oak brengt hun heerlijke liedjes de wereld over.

 

Deze optredens zijn gratis toegankelijk maar kom op tijd om teleurstelling te voorkomen! De locatie is Roof Garden Arnhem, op het dak van Parkeergarage Rozet, Langstraat 10 in Arnhem. 

 

Is dit alles?