MENU SLUIT
22.08.2012

Sander Kleinenberg Strikes Again!!

 

Vergeet kaas, klompen en wiet. Onze DJ’s zijn het beste exportproduct wat Nederland te bieden heeft! In grote getalen bezetten zij de top posities in de jaarlijkse DJ top 100. En over de hele wereld brengen zij mensen van extase naar hoogtepunt naar climax en weer terug. Sander Kleinenberg hoort bij die absolute wereldtop! Zijn agenda is al jaren gevuld met gigs van Ibiza tot aan Buenos Aires en Sundaypeople is dan ook ontzettend trots dat Sander voor de tweede keer een plekje vrij heeft gemaakt om naar Arnhem te komen! Ladies en Gentlemen, This is Sundaypeople, this… is Sander Kleinenberg!

 

De eerste keer dat Sundaypeople en Sander Kleinenberg besloten de handen ineen te slaan, staat iedereen nog vers in het geheugen. Met een daverende 3 uurs set, werd de uitverkochte Luxor Live compleet weggeblazen! De elektronische hoogtepunten volgden elkaar in rap tempo op. En Sander bewees opnieuw dat hij met zijn veelzijdigheid meer dan geschikt is voor een zondagsconcept op topniveau.  Voor iedereen die benieuwd is waar we het over hebben, zie hier de aftermovie: https://vimeo.com/36202120.

 

Maar Sander is meer dan alleen DJ. Als er iemand een onverzadigbare liefde voor dance heeft, dan is hij het wel. Deze liefde zorgt ervoor dat hij blijft produceren, blijft remixen, een eigen platenlabel groot maakt en tussendoor ook nog talent blijft spotten. Zo’n drive kan Sundaypeople wel waarderen. Helemaal omdat wij de liefde voor dance volledig met hem delen! Zowel Sundaypeople als Sander Kleinenberg zijn altijd op zoek naar verbetering. Het kan daarom niet anders of zijn tweede 3 uurs set op This is Sundaypeople wordt nog legendarische dan de eerste!

 

Net als vorige keer staat Sander er niet alleen voor. Hij wordt namelijk bijgestaan door Dan Sanders! Iemand op wie hij blind kan vertrouwen. Dan, in het dagelijks leven ook wel bekend als Maarten Bousie, werkt hij al jaren samen met mr. Kleinenberg. En hij draait nog langer mee in de dance scene. Zijn reis door de elektronische muziekwereld startte begin jaren ’80. Dan Sanders brengt dus heel wat ervaring mee en zal precies weten hoe hij Luxor Live moet bespelen!

 

Tot slot komt ook het magische duo Kraver langs. Bestaande uit Jordi Kramp en Frits Klaver is Kraver wellicht het nieuwste duo wat binnenkort zijn grote doorbraak zal kennen! Ze zijn in ieder geval in de studio flink aan de weg aan het timmeren en hun nieuwste track ‘ Starstruck’ (with NSFW) is er een om in de gaten te houden! Kom daarom 2 september naar Luxor Live, want dan zullen ze hem zeker de Pioneers in gooien!

 

Alle info kun je vinden op www.sundaypeople.nl

Viptafels op aanvraag via vip@sundaypeople.nl

Leeftijd 23+

 

Is dit alles?