MENU SLUIT
17.12.2012

Serious Request met Lieve Bertha, Flow&Co en Einstein Barbie!

Dit jaar staat het huis van Serious Request in Enschede en daar gaan ze geld inzamelen tegen de stille ramp kindersterfte. De Arnhemse band Lieve Bertha, finalist Grote Prijs van Nederland, wil ook een steentje bijdragen en organiseert daarom een groot benefietconcert op woensdag 19 december in Luxor Live, die haar zaal gratis ter beschikking stelt. Dit willen ze niet alleen doen en daarom hebben ze twee andere acts zover gekregen om voor nop te komen spelen op deze prachtige avond.
 
Lieve Bertha:
Lieve Bertha is iets nieuws. Deze popformatie onder leiding van Koen Brouwer en Rens Polman is een bijzondere ervaring. Hun poëtische teksten maken je aan het lachen, aan het huilen of ze snoeren je de mond. Hun harmonieuze samenzang is uniek en heel lekker om naar te luisteren, evenals hun catchy melodieën en hun strakke band. Met deze kwaliteiten hebben ze binnen anderhalf jaar een enorm publiek opgebouwd door heel Nederland en hebben ze de finale van de Grote Prijs van Nederland weten te bereiken.
www.lievebertha.nl
 
Einsteinbarbie:
De Amsterdamse poprockband onder leiding van Stella Bergsma die sinds 2007 aan de weg timmert en niet zonder succes. Ze zijn onder andere te horen geweest in het tv-programma "Spuiten en Slikken", bij Giel op 3FM en ze staan ook in de finale van de Grote Prijs van Nederland, in de categorie bands. Hun net uitgebrachte singel: "Petty Cash" wordt enorm goed ontvangen en regelmatig gedraaid op de landelijke radio. Zeker een must see.
www.einsteinbarbie.com
 
Flow&CO:
Deze Deventerse hiphopformatie staat garant voor rake teksten, harde beats en een energieke live performance waarbij je niet stil kunt blijven staan. Niet zo gek dat deze jonge jongens al voorprogramma’s hebben mogen doen voor o.a.: The Opposites, Jack Parrow, Kraantje Pappie, Jiggy Dje en bijna de gehele Fakkelteitgroep. Na meerdere lokale talentenjachten gewonnen te hebben gingen ze voor het echte werk: de Grote Prijs van Nederland. En ja hoor, ze bereikten de finale.
www.flowenco.com
 

Is dit alles?